Az egyesület Ajánlások Szakértői anyagok Sajtószoba Kapcsolat Etikai kódex választási kódex
SAJTÓSZOBA

A felnövekvő generáció inkább az internetet választja.

 
Sajtóközlemény
2006-05-10 15:00

Önszabályozás, tájékoztatás, és a sajtóra vonatkozó jogszabály módosítási javaslat, alternatíva lehet. Az újságírói és bírói gyakorlat megváltoztatására.

 
Felkészülés az eContentplus programra
2006-04-14 08:12

2006. április 7.-én pénteken, Budapesten a Millenáris Park Fogadó termében került megrendezésre az eContentplus program magyarországi orientációs napja, a téma a tudományos és felsőoktatási tartalmakkal kapcsolatos pályázatok voltak. A rendezvényt az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, a Magyar Tartalomipari Szövetség, és az Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete közösen szervezték, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének szakmai támogatásával.

 
SPAM-információs weboldalt indított az MTE
2006-02-09 08:45

A globális e-mail forgalom több mint 70 százaléka kéretlen reklámüzenet

 
 

A képzés célja volt megerősíteni az internet-használattal kapcsolatos pozitív attitűdöket, eloszlatni a félelmeket, felkészíteni a résztvevő pedagógusokat a gyermekek védelmére konkrét, gyakorlati ismeretek nyújtásáva

 
Jog vagy kötelezettség
2006-10-06 15:16

"Jogorvoslati lehetőségek az internetes tartalomszolgáltatásban" címmel tartott kerekasztal beszélgetést a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete.

 

Az MTE monitoring bizottságának gyorsjelentése a választásokról.

 
Sajtóközlemény
2006-03-29 14:50

A választási kampányra, és különösen a kampánycsendre vonatkozó előírások internetes betartásának ellenőrzésére a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) idén is felállítja monitoring bizottságát - jelentették be a szervezet képviselői egy tegnapi műhelybeszélgetésen. A civil testület több mint 600 internetes tartalomszolgáltatást figyel majd a kampánycsend idején, de tevékenységük kiterjed a fórumokra és politikusi blogokra is. A résztvevők egyetértettek abban, hogy az MTE etikai kódexének betartása esetén a tartalomszolgáltatók biztosan nem követnek el jogsértést.

 

MTE-kerekasztal a Digital Rights Mangement (DRM) és a közös jogkezelés viszonyáró

     
1-20 | 21- 30 | 31- 40