Szórakozás

Barátkozás és párkeresés az interneten


Ha magányos vagy, és nem ismersz senkit, aki már látott internetes randiszolgáltatást, olvasd el figyelmesen az ott következőket. Mindent részletesen leírunk: hogyan találj ilyen weboldalakat, hogyan iratkozz fel rájuk, és hogyan menj el az első igazi randira. 


Nézz ki néhány on-line randiszolgáltatást!

A neten rengeteg oldal foglalkozik effélével. Ezek használatáért többnyire fizetni kell egy kisebb összeget, úgyhogy nem árt, ha előtte tájékozódsz, és jól végiggondolod, melyik felel meg az ízlésednek.


Válaszd ki a megfelelőt magadnak!

Nézd végig mindegyiket figyelmesen, és döntsd el, melyik az, amelyik szerinted a legbiztonságosabb –  ez fontos kérdés,hiszen érzékeny személyes adataidat fogod rájuk bízni.


Iratkozz fel a randiszolgáltatásra!

Most jön a legkeményebb feladat, de egyben a legfontosabb is: meg kell írni saját bemutatásodat, ami majd megejelenik rólad ezen a weboldalon. Igyekezz jó stílusban írni, és próbáld saját magadat adni – ez végül is rólad szól. És a siker is ezen múlik, ne sajnáld rá az időt!


Senki nem jelentkezik? Találd ki, miért!

Ha nem kapsz elegendő  mennyiségű jelentkezőt társkereső hirdetésedre, gondolkodnod kell azon,hogy mivel tehetnéd hirdetésedet még vonzóbbá!


Mindig légy résen, nehogy becsapjanak!

Ha elindulsz a randira az első  kiválasztottal, légy tisztában a legismertebb átverési típusokkal.


Mielőtt találkozol, chatelj!

A személyes találkozó  sikerét vagy kudarcát előre is megtippelhetjük, ha szervezünk egy rövid chatet vagy telefonbeszélgetést a kiválasztottal.